lauantai 29. maaliskuuta 2014

Kevään ensimmäiset

Vähäiset lumet ovat huvenneet ja ensimmäiset krookukset kukkivat, onhan ne pakko ikuistaa. Ei aikaakaan niin myöskin helmililjat kukkivat ja krookuksia nousee vielä lisää.






Kamera jäi eilen kerhomme leivontapaikkaan ja joudun ottamaan kuvat vanhalla pikkukameralla. En ole hyvä kuvaaja ja huono kamera ei ainakaan edesauta kuvien onnistumiseen. Mutta näillä mennään. Kerhomme leivontapäivästä voit lukea Kotona-blogista


Kävin SPR:n kirppiksellä ja löysin uusia koristetyynyn päällisiä á 1,20 euroa, vetoketjuineen kaikkineen. Niinpä päätin tehdä pääsiäistyynyn; keltainen pohja ja kiinnitän siihen äitini virkkaaman liinan. Tuo liinan väri on vähän valikoiva, mutta oivallinen pääsiäistyynyyn.




Samalla reissulla löytyi myös kudottu pitsiliina á 40 senttiä. Vaatii vielä pingotuksen ja silityksen, mutta edullinen liina.


Pitsiliinavalikoimani kasvaa, on jo melkoinen määrä.

3 kommenttia:

Kukkaiselämää kirjoitti...

Kivat tyynysuunnitelmat. Täällä kaakossakin oli mahtava kevätpäivä. Sain paljon pihalla aikaan tänään. Mukavaa viikonloppua!

Tiina kirjoitti...

Meilläkin tänään ekat krookukset kukassa. Voi että miten ne on niin ihania, talven jälkeen mikä tahansa väriläiskä saa sydämen sykkimään.

arleena kirjoitti...

Tänään kävelylenkilläni kurkistelin talojen pihoille, mutta en löytänyt kukkivia sipulikukkia.
Maaliskuu on todella aikaista krookuksille, mutta kiva on ihailla.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista