lauantai 8. maaliskuuta 2014

Naistenpäivänä

Niin, mitä sanoisin tästä päivästä. En ole naisasianainen enkä muutenkaan tykkää kovin tästä naistenpäivähössötyksestä. Ymmärrän pyrkimyksen edistää maailmanlaajuisesti naisten asemaa ja puuttua niihin epäkohtiin, joita naiset saavat kokea alikehittyneissä maissa. Mutta tämä yleinen hössötys yltäkylläisyyden keskellä; osta kukkia, muista naisia lahjalla, tee sitä ja tätä...Ei sovi minulle. Sinänsä kukkien ostaminen ja etenkään niiden saaminen ei ole mitenkään vastenmielistä. Saadaanko sillä parempia oloja kehitysmaan naisille tai alistetussa asemassa oleville. No ehkä minun ei kannata tästä aiheesta jatkaa, kun ei oikein ole lempiaihe.

Tänään oli kumminkin kevään ensimmäinen aurinkoinen päivä. En kuitenkaan ehtinyt nauttia siitä ulkona kovin paljon, kun osallistuin orkesterin harjoitusten järjestelyhommiin ja siinäpä se päivä vierähti, vielä kun oli kokous harjoitusten päälle. Tuleehan näitä aurinkoisia päiviä lisää.

Olen vähän tuunaillut Tiimarista ostamaani sohvatyynynpäällistä. Muuten niin tylsä vaalea päällinen sai hieman väriä, kun ompelin jämälangoista kuviointia ihan "omasta päästä". Merkkauslankoja on jäänyt ristipistotöistä.  Onkohan tämä sitä kukonaskelommelta, simppeliä kuitenkin. Vielä on pari tyynynpäällistä odottamassa, täytyy vähän suunnitella.





2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Tyynystä tuli hyvä. Kirjoitko molemmille puolille, näyttää siltä.

annekatariina kirjoitti...

Kyllä merkkasin vain toiselle puolelle, otin kuvan kahdesta kulmasta.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista