tiistai 11. maaliskuuta 2014

Hyvä ja huono ostos

Hyvä ostos ensin. Vähän olen naureskellut sille Zalandon mainokselle TV:ssä, jopa kyseenalaistanut. Mutta sehän toimii, nimittäin Zalandon toimitus ja lupaukset ovat totta - toimitus postikuluitta ja ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Minulla on sellaiset jalat, että on vaikea löytää sopivia kenkiä. Aina ne jostakin painaa ja puristaa. Olin rohkea ja tilasin netistä kengät - Riekerin ballerinat. Katsoin Zalandon sivuilta kokotaulukkoa ja mittasin jalkani ohjeen mukaan - ja onnistuin tilaaman oikean kokoiset. Kenkien toimitus kesti viisi päivää (viikonloppu välissä), ja sain noutaa ne paikallisesta Siwasta saatuani tekstiviestin.

Ja kyllä on hyvät kengät, näillä on ilo kävellä. Sisäpohjat ovat pehmoiset ja päällinen aitoa nahkaa. Kerrankin onnistuin kenkäostoksessa. Jos kiinnostaa tietää, niin hinta on 59,95 euroa, ei postikuluja.




Kenkien väriksi ilmoitetaan ruskea, mutta minusta ne ovat lähinnä harmaanruskeat. En saanut kamerallani oikeaa väriä, melkein oikean. Tässä tapauksessa värillä ei ole väliä, kunhan kengät sopivat jalkaan.

Ja sitten se huono ostos. Marketissa myytiin valkoiseksi maalattuja rottinkikoreja puoleen hintaan. Säilytyskoreja ei ole koskaan liikaa, ajattelin. Keskikokoinen kori maksoi vain 4,50 euroa ja korissa on sinivalkoinen sisuskangas. Mutta. Kun tulin kotiin, huomasin että auton penkillä on inhottavasti valkoista nöyhtää. Sisälle tultuani laitoin korin lattialle, ja kas vain siihenkin jäi kasa nöyhtää - irronnutta maalia. Yritin "tuulettaa" koria ulkona, jotta irtonöyhtä lähtisi pois. Ei siinä auttaisi muu kuin hiekkapuhallus. Hyvä kori, kunhan siihen ei koske ja antaa korin olla siististi hyllyssä. Siis en enää koskaan osta maalattua rottinkikoria. "Siperia" opettaa!

1 kommentti:

arleena kirjoitti...

Miten olisi, voisiko korin spreijata niillä spray maaleilla.
Minun pitää aina sovittaa kenkiä ja kävellä muutama askel. OLen usein tehnyt edullisia 5 ja 10 euron löytöjä kaupoista eli ns viimeinen kappale kengistä jäljellä.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista