keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Neuleita vauvalle

Näitä pieniä neuleita ja asusteita on kiva kutoa. Lankana minulla oli Dropsin Lima villa/alpaca sekoitelanka. Pehmoista vauvan iholle. Nämä menevät reilun viikon päästä kastettavalle kummipojalleni. Pienet neuleet valmistuvat nopeasti, siksi niitä on hauska kutoa. Lankavarasto riittää vielä useampiinkin neuleisiin.

Mallina junalapasissa ja -sukissa on oma ja vähän lainattu netistä katsomistani kuvista. Villanutun mallin otin Dropsin nettisivuilta, katsoin vain tuolle langalle sopivaa mallia. Ja kypärälakki on Novitan neuleohjeen mukaan tehty. Kypärälakin nauhojen ohje oli aika kinkkinen, mutta tein oman pääni mukaan. Hyvin nauhat onnistuivat.

Napit ostin kirpparilta, 6 nappia yhteensä 50 snt. Taas nappivarastoni karttui yhdellä, kun neuleeseen tarvitsin vain 5.

Eri päivinä otetut kuvat vääristävät värejä, ja kun päivänvaloa ei ole niin molemmissa kuvissa väri ei vastaa todellista. Alunperin tarkoitukseni ei ollut neuloa lapasia, mutta kun lankaa jäi niin tein myös ne.3 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Suloisia neuleita, vaikka taitavat olla vähän isoja kuvan vauvalle. ;)

annekatariina kirjoitti...

Kuvan nukke on ainoa omistamani, eikä minulla ole lastenlapsia. Toivottavasti kutomani jutut sopivat paremmin sille oikealle vauvalle.

aimarii kirjoitti...

Vauvan neuleita on mahottoman mukavaa neuloa, mutta on niin pitkä aika, kun itse olen viimeksi niitä värkännyt.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista