perjantai 3. tammikuuta 2014

Ammattilainen osaa

Taas tuli todistetuksi, ettei kannata kaikkea yrittää tehdä itse. Kun ei ole taitoa. Yritin pestä silkkimekostani tahraa pois, mutta mekosta tuli nuhruisen näköinen. Siispä vein mekon ja myös satiinijakun kemialliseen pesulaan (KemKattiin). Hain vaatteet sieltä - yllätys, yllätys -  nehän olivat kuin uusia pestyinä ja silitettyinä,  vain kolmekymmentä euroa. Olen hankkinut silkkimekon kankaan Hong Kongista. Olen tyytyväinen, kun tämä matkamuistopuku sai lisää "käyttöikää"..

Miehen talvitakissa vetoketju juuttui ikävästi eikä meinannut mennä kiinni. Vein sen ompelijalle (vaikka osaan ommella vetoketjun jotenkuten)  ja yhdeksällätoista eurolla uusi vetoketju mukaanlukien sain lämpimälle ja käyttökelpoiselle takille vielä paljon käyttökuukausia. Suosin kotikaupunkini nuorta yksityisyrittäjää, hän on taitava ja pitää hintatason edullisena.

Ammattilaiset osaavat.

Amaryllis aloitti kukintansa vasta Uudenvuoden päivänä - kaunis kukkarykelmä lyhyessä varressa. Kelpaa sitä ihailla loppiaisen jälkeenkin.





2 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥Todella kaunis! Oikein hyvää viikonloppua sinne!

aimarii kirjoitti...

Nätti kukka, upean värinen kukoistus.
Itse en nyt raaskinut ostaa amaryllistä lainkaan, olivat niin arvokkaita täällä. uuden vuoden aattona ostin ruokakaupasta kaksi joulutähteä 1€/kpl. Olivat hyvännäköisiä.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista