keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Matkamessuilla

Olin viime viikonlopun töissä Matka2014-messuilla, apuna Kokkolan osastolla. Meidän osasto sai ansaittua kiitosta raikkaudellaan, toivottavasti myös Kokkolan matkailutarjonta kiinnostaa.


Itse en kumminkaan löytänyt messuosastoilta mitään omille matkoilleni, eikä mitään uutta tullut esille. Kaikenhan löytää nykyään nettisivuilta tai ainakin melkein. Olen jo varannut kolme matkaa tälle vuodelle ja yritin messuilta löytää lisätietoja kohteista -  mutta turhaan. Suunnistusmatkoilta varasin matkat keväällä Moskovaan ja syksyllä Brasiliaan. Näitä matkoja ennen käyn Tukholmassa Nordiska Trädgårdar -puutarhamessuilla. Sinne pääsen kätevästi Svanbäckin bussilla.  Odotankin jo innolla messujen tarjontaa ja luulen sieltä löytäväni myös jotakin omaan puutarhaani.

Junamatkoilla on hyvää aikaa kutoa kuin myös perillä iltaisin. Sain kudotuksi yhden Etiopia-nutun. Tämä on ensimmäinen tekemäni. Sen mitä aloitin jokin aika sitten purin pois, oli liian paksua lankaa. Tämä nyt valmistunut on puuvillasekoitelankaa. Toinen on jo tekeillä.

Teen muutaman, ennen kuin lähetän eteenpäin.

3 kommenttia:

Pelaguu kirjoitti...

Mielenkiintoista. Meidän kunnasta siellä on ollut porukkaa.. Olisin toivonut enemmän kuvia. Toisaalta olen miettinyt että onko näistä messuista hyötyä ja kun ne järjestetään aina hesassa, toki eihän se hyödytä jos on jossain täällä, mutta vieläkö suomalaiset innostuu kohteista, luin lehdestä että myös muitakin tahoja sirllä vierailee. Tuo tukholman matka kuulostaa enemmän kuin mielenkiintoiselta!

annekatariina kirjoitti...

Ei tullut otettua messuilta kuvia, saman tyyppisiä loosseja kaikki vain omilla logoilla. Minun mielestä messuilla oli vähemmän väkeä kuin edellisenä vuonna. Kuten sanoin minulle anti ei ollut mainitsemisen arvoinen, mutta velvollisuus kutsui olemaan paikalla. Puutarhamessuilta aikanaan otan kuvia.

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥täällä matkakuumetta...vaan ei vielää matkaa tiedossa...Vau, puutarhamessutkin kuulostaa hyvältä! Suloinen nuttu!

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista