lauantai 30. marraskuuta 2013

Enkeleitä ja muita askarteluja

Meissä kaikissa asuu pieni askartelija. Ja niin taas reipas askartelukerhomme kokoontui ennen ensimmäistä adventtia tekemään pieniä joulukoristeita. Paitsi askartelu on kokoontumistemme kohokohtia hyvä ruoka ja iloinen mieli. Tänään saimme nauttia vastaleivotuista korvapuusteista ja joulutortuista kuin myös juustokakusta. Ja ruokana oli maa-artisokkakeittoa, ah niin hyvää, ja perunamuusia lihapatoineen ja salaatteineen. Jaksoi siinä askarrella reippaat kuusi tuntia. Ja jotakin tuli valmiiksi ja jäi vielä myös viimeistelyn varaa kotiläksyksi.

Yöllä satanut lumi teki luonnosta postikorttimaisen kauniin, sopivaa ilmaa joulun odotukseen.

Hallittu kaaos


Enkeleitä askarreltiin printtipahvista,  huovuttamalla ja huovutusvillasta taiteilemalla. Valmiit enkelit vaativat vielä hieman lopputuunausta. Mutta tässä kuvia päivän tuloksena

Hopeaspreiatuista kävyistä tehtiin kransseja, styroxpohjalle ja rautalangasta vääntäen. Tehtävä vaikutti aluksi hyvin helpolta, mutta käytäntö osoitti, että vaatii hieman luovuutta saada kransseista halutun muotoisia ja kestäviä. Hyviä näistä vielä tulee, kunhan  tuunataan lisää. Ovi- ja seinäkoristeita.
Virkatut kuusenkoristeet valmiina, vain kuusi puuttuu. Joukossa kolme rautalangasta väännettyä.

Mustikanvarvut valaistuina.

2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Täälläkin tuunataan vielä loppusilaukset.
Mutta kaiken kaikkiaan ihan mukavia joulujuttuja tuli ja tulee.

aimarii kirjoitti...

Olet tehnyt niin jouluista tunnelmaa.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista