Kesäkurpitsa - jauheliha - yrtti -pasta
Ohje
Nauhapastaa
2 kesäkurpitsaa
250 g jauhelihaa
timjamia, oreganoa, ruohosipulia, rucolaa
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
suolaa
pippuria
juustoraastetta
kaksi "ylikypsää" tomaattia
Pasta keitetään suolavedessä sopian kypsäksi. Ruskistetaan jauheliha kevyesti samoin sipulit. Kesäkurpitsat viipaloin ja ripottelin suolaa pinnalle hetkeksi ja kuivasin nesteen viipaleiden pinnalta. Paistoin kesäkurpitsat nopeasti kuumalla pannulla.
Vuoan pohjalle alimmakseksi pastaa, kerros jauheliha-sipuliseosta, kesäkurpitsan viipaleet, pilkottuja yrttejä kourallinen. Ja lopuksi vielä kerros pastaa ja juustoraastetta pintaan. Lisäsin vielä pinnalle tomaattisiivuja. Paisto uunissa 175 asteessa nin 20 min, tai kunnes pintaan tulee väriä.
Tämä oli iseasiassa mehukasta ilman mitään lientä tai munamaitoa.
Itketin kesäkurpitsan viipaleita |
Pilkotut yrtit |
Pinnalta puuttuvat vielä tomaattiviipaleet |
Annos ei ole kaunis, mutta stäkin maukkaampi. Vihreää salaattia vielä lisukkeeksi. |
Viikonlopun aikana sain tyynytuunauksen valmiiksi. Ostin aika naanTiimarin loppuunmyynnistä oranssin tyynynpäällisen, joka näytti vähän tylsältä. Ompelin kukkasia pintaan. Sisätyynyn pitäisi olla pulleampi, täytyy hankkia uusi.
1 kommentti:
Herkullista ruokaa.
Kaunis tyyny, sopii väreiltään hyvin sohvallesi.
Lähetä kommentti