perjantai 22. elokuuta 2014

Joka vuosi sinne pitää mennä

Satoi tai paistoi niin Juthbackan markkinat joka elokuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna on must. En tiedä miksi - ehkä nostalgia-kaipuu vai mikä lie, mutta pitää päästä hiplaamaan vanhoja tavaroita. Ja tällä kertaa kaatosade yllätti, kojut hiljenivät ja niinpä oli parasta lähteä kotiin. Ehdin kumminkin kiertää miltei koko alueen. Olihan siellä taidelasia, Arabian astioita, taidetta, huonekaluja, autojen ja traktorien varaosia ja ties vaikka mitä. Vaikkakin näytti kuin olisi ollut viimevuotiseen verrattuna vähemmän tarjontaa. Tässä muutama kuva, jotka ehdin ottaa ennen sadetta.




Juthbackan markkinat ovat avoinna vielä huomiseen iltaan saakka - siis läpi yön. Ja ne omat ostokset. Nämä maksoivat yhteensä kolme euroa; kaksi lehmiaituuksen posliinista tolpannuppia ja sukkula. Näissäkin on sitä "jotakin".




Kotiintullessa valmistin Puolan matkalla aloittamani kämmekkäät. Oma ohje. Lankana on mummon varastosta löytynyttä Valvillan Superwash -Purppuri-villalankaa, joka vyötteen mukaan on maksanut 8 markkaa 25 penniä aikanaan.


2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Nostalgista. Upean oloiset markkinat, tuollaisilla on varmasti upea käydä. Vähän sama fiilis kuin vanhan tavaran huutokaupoissa. Siinä on sitä jotain :)

arleena kirjoitti...

Hyvät ostokset. Sukkula on oikein virtaviivainen ja vanhaa käsityötaidetta.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista