torstai 10. heinäkuuta 2014

Torstain puuhasteluja

Aurinko on iloinen asia, mutta kaipaan sadetta. Nyt kun muutama päivä on ollut helteisen kuumaa, alkaa pihan kasvit kaivata jo sadetta. Yritän kantaa vettä iltaisin - mutta.... Lehtikaaleni ovat kovasti kärsineet. Niihin tuli kaaliperhosia ja söivät lehdet rei´ille, sumutin niitä Neudorffin hyönteissumutteella. Toivon, että syksymmällä tulisi uusia lehtikasvustoja. Kastelen niitä kumminkin siinä toivossa, että virkistyvät.

Ensimmäiset mansikat sain syödä tänään omalta maalta. Ja nuo pionit ovat niin mahtavia. Ostin kaveriksi Santa Fe -kiinanpionin, siihen tulee kaksiväriset kukat .




Reunapenkissä kukkii aina, uusia aukeaa jatkuvasti.


Aloitin taas kahvipusseista koriksi -askartelun. Tällä kertaa yritän tehdä korin vinopunonnalla ihan ohjeen mukaan. Tämä vaatii aikaa ja keskittymistä. Laitan kuvan valmiista tekeleestä, jos saan sen onnistumaan. Ohjeita googlasin netistä.

Hallittu kaaos.
Uhmasin 25 asteen hellettä ja lähdin iltarasteille sunnistamaan. Ja sieltä palatessa näin sähkölinjan alla upeita horsman kukkia. Ja niitähän täytyi poimia mukaan. Kotona liotin kukkia ja keittelin mehuksi Herkkusuun lautasella -blogin ohjeen mukaan. Käytin vain kukat, vaikka kuvassa on liotusvedessä vielä muutama lehti. Teen huomenna toisen reissun "rentun ruusujen" poimintaan.


Lämmintä horsmamehua

2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Sinä olet ollut taas ahkerana.
Hyvää mehua varmaan tuli. On kauniin väristäkin.
Pionit ovat kauniita ja tuo väri on ehkä kaunein.

Herkkusuun lautasella kirjoitti...

on se horsman mehu sitten kauniin väristä!

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista