maanantai 16. joulukuuta 2013

Otetaan rennosti


Raulin kanssa välillä lötkötellään ja pikkuhiljaa siivotaan huushollia. Koirankarvoja näyttää olevan joka paikassa ja nämä alkutalven säät ovat vähän ongelmallisia koiran kanssa ulkoillessa, hiekkaa ja rapaa tulee sisälle suihkutuksista huolimatta. Mutta en anna stressille valtaa, minulla ei ole mitään joulukiireitä.  Joulun tulosta huolimatta teen ihan normaalia viikottaista siivousta ja leivon jotakin hyvää. Muuten tulee leivottua melko harvoin.

Minua vaan hieman ärsyttää, kun joka tuutista tulee:  ..miten teet joulusiivouksen...mitä kannattaa leipoa itse ...paljonko jouluruoat maksavat ...kuinka säästää jouluhankinnoissa.... Voi kauhistus. Tuosta yleisestä median toitotuksesta tulee viimeistään paha mieli niille, joille ostaminen ja joulun koristelu ole itsestään selvää. Vai onkohan meistä suurimmasta osasta tullu uusavuttomia? 



Käväisin yhdellä joulutorilla ja varvasvälivillan lisäksi ostin linnuille uuden ruoka-automaatin. Paikallisen Kokkotyösäätiön tuote. Tekevät hyvää työtä kuntouttavassa työtoiminnassa.


1 kommentti:

Pelaguu kirjoitti...

Ihana koira sinulla! Täällä pakkas ja talvisää kuivattaa koiran ihon. Hauska ja moderni lintulauta, yksinkertaisen tyylikäs.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista