torstai 1. elokuuta 2013

Vain malli puuttuu..Nämä ihanat langat bongasin tänään Prisman alelaarista. Langoista on tulossa bolero, kunhan löydän sopivan mallin.

Prisman laajennusremontissa liiketila suurenee ja valikoima sen myötä laajenee ennestään. Näyttäis tulevan isompi palvelutiskikin. Hyvin ovat remontin hoitaneet ja kauppa on ollut koko ajan auki. Laajennetussa marketissa on helpompi liikkua leveillä käytävillä ja tavarat ovat hyvin esillä. Pidän jo nyt kaupan uudesta ilmeestä, sehän valmistuu lopullisesti vasta syyskuun alkuun mennessä. Mutta  näyttää hyvältä. Olen tottunut asioimaan tuossa marketissa kerran viikossa, enkä osaa vaihtaa toiseen (muuten kuin satunnaisesti).

Puutarhassa kasvaa ja kukoistaa. Olen huomenna lähdössä reilun viikon pituiselle matkalle, ja vähän jännittää miten kasvit jaksavat. Olet antanut kyllä poimimis- ja säilöntäohjeet puutarhasadon varalle. Mustikoita ja vadelmia ainakin kypsyy joka päivä.


Ja toivottavasti kukat kukkivat vielä pitkään, näitä riittää...Avomaakurkuista tulee kovin röpelöisiä, mutta erittäin maukkaita. Ei taida olla direktiivin mukaisia, väliäkös sillä.2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Mukavaa matkaa Italiaan.
Kukkivat näyttävät komeilta ja mustikoita on tulossa paljon

Tiina kirjoitti...

Ihanaa lankaa, tulee varmasti ihana bolero :) Mukavaa reissua!

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista