sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Nettipaitsio

Kun normaali nettiyhteys on viikon poikki, niin tuntuu kuin olisi kädetön. Olemme kaikki tottuneet siihen, että netin kautta asiointi on jokapäiväistä. Minun (taloyhtiön hankkkima) nettiyhteys katkesi vuoden eka päivänä ja kävin jo ostamassa tablettiin välikaikaisesti sim-kortin. Olihan jotenkin päästävä "ulkomaailmaan" ja vielä kun samalla häipyi televisiosta signaalit, niin nuorten MM-kisat olisivat jääneet väliin ilman tabletin Areena-yhteyttä. Vähän oli vaivalloista katsoa pieneltä ruudulta pelejä, mutta toisaalta mukavaa maata sängyllä ja surffailla netissä ja TV-kanavilla.

Nyt on yhteydet saatu palautetuksi. Kiitos kuuluu taitavalle asentajalle, joka löysi vian parin asunnon päästä.

Kauppojen aukioloajat on nyt sitten vapautettu, ja voimme mitei yötä päivää käydä shoppailemassa. Olen aina vastustanut  ja edelleen vastustan sunnuntaiaukioloaikoja. Mutta toisaalta tehkööt kukin, kuinka haluaa. Nyt iski kumminkin minunkin periaatteisiin, kun poikani loppiaisaamuna ilmoitti, että olisi villasukkia vaille. No äitihän tekee kuten "lapset" haluavat, ja aloin kutoa jämälangoista varsia, mutta pakko oli hakea marketista yksi kerä seiskaveikkaa, että sain sukat valmiiksi seuraavaksi aamuksi. Siis nopealla toimitusajalla kudoin parin miesten villasukkia. Siitä olen itseeni tyytyväinen.



Kun pakkaspäiviä riittä, sukat lämmittävät. Noihin sukkiin upposi taas pari nyssäkkää jämälankoja. Sukkien värit eivät mitenkään soinnu keskenään, vaihtoehdot olivat vähissä., pääasia että ovat lämpimät.

3 kommenttia:

aimarii kirjoitti...

Sukankudin esillä minullakin. Se on passelia pakkaspäivien puuhaa.

MaaritKoo kirjoitti...

Ilman nettiyhteyttä sitä on tosiaan aika kädetön olo.
Villasukkia aina tarvitaan.

pappilanmummo kirjoitti...

Lämpimät sukat ovatkin ja kyllä jämälangoista kivoja koristeraitoja tulee.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista