maanantai 24. elokuuta 2015

Hyvä, paha aurinko

Ollaan saatu nauttia kauniista kesäpäivistä pitkään ja aurinkoa on riittänyt. Ei saisi valittaa, mutta aurinko tekee minut saamattomaksi ja veltoksi - mitään ei tahdo saada tehdyksi loppuun saakka. Siltä ainakin tuntuu.

Tänään vihdoin sain maalatuksi kuormalavat, aikaisemmin olin sipaissut pohjamaalia. Jätin siniseksi petsatut eurolavat ilman maalia. Katson myöhemmin jos kaipaavat ehostusta. Ja toisaalta eihän nuo lavat näy tässä minun tapauksessani. Vinhaa pintaan.




Siis tästä tulee pieni sohva terassilleni. Vielä puuttuu superlonpatja, jonka päällystän kankaalla. Etsin kirpputorilta tai kierrätyksestä sopivaa superlonpatjan palaa, Päällimmäiseksi tulee nuo räsymatot, jotka ovat nytkin paikallaan. Katkaisin pitkän maton ja sain siitä sopivasti kaksi pätkää.


En kiinnitä lavoja mitenkään toisiinsa, niin on helpompi laittaa "sohva" talviteloille.

Olen kesän aikana kutonut matkoilla muutaman sukkaparin ja pari sytomyssyä. Tässä viimeisin sytomyssy valmiina lähetettäväksi tarvitsijalleen.


Säätiedotus lupaa sateita loppuviikolle. Luonto todella kaipaa vettä. Ja siitähän pitävät myös sienirihmastot. Hyvää sienisyksyä odotellessa muutamia kanttarelleja olen onnistunut löytämään.

1 kommentti:

arleena kirjoitti...

Sohvahan on hieno idea ja tulee ihan mukava.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista