perjantai 5. syyskuuta 2014

Tattirisotto

Kuten olen aikaisemminkin kertonut, suunnistus on siitä hauska harrastus, että marja- ja sienipaikkoja löytyy ihan huomaamatta. Löysin suunnistusreissulla kolme hyvää yksilöä herkkutatteja ja siitähän se ruokaidea syntyi.

Tattirisotto


2 dl risottoriisiä (Arborio)
2 dl paistettuja tatteja
2 dl valkoviiniä
1/2 l kanalientä
1 sipuli
Voita paistamiseen
Ruususuolaa

Reilu pala voita kattilaan ja sinne sipulit ja riisit kuullottumaan, ei ruskisteta. Lisätään valkoviini ja keitetään kasaan niin, että alkoholi haihtuu. Lisätään vähitellen kanalientä samalla sekoittaen. Loppuvaiheessa paistetut sienet. Maustetaan suolalla maun mukaan.Valkoviinin voi tietysti jättää pois, mutta minun mielestä se antaa tietyn aromin risottoon.

 Tämä on vain niin hyvää.


1 kommentti:

arleena kirjoitti...

Onpa herkullisen näköinen risotto

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista