torstai 4. syyskuuta 2014

Keiton vuoro

Tällä kertaa kaapista löytyi pieni parsakaali, ja omasta puutarhasta juurekset.

Keitto ilman jauhoja


Parsakaalia
Mustajuurta
Palsternakkaa
Porkkanaa
Vettä
Ruususuolaa
Viola-salamisulatejuustoa

Parsakaali, mustajuuri, palsternakka ja porkkana keitetään kypsäksi. Soseutetaan sauvasekottimella ja lopuksi lisätään sulatejuustoa. Käytin tähän Venäjän markkinoilta jäänyttä Viola Salami sulatejuustoa. Juusto teki keittoon hyvän maun, kannatti kokeilla. Keitosta tuli sopivan paksua ilman mitään jauhosuurusta. Ohjeessani ei ole  määriä, nämä minun keitot teen aina näppituntumalla.


Kasvimaalla mustajuuri ja palsternakka ovat kasvaneet melko huonosti. Juurekset jäävät yllättävän pieniksi. Mustajuuria käytin keittoon kaksi, kun olivat sen verran kaposia. Kuorin mustajuuren ja pilkoin heti veteen, niin ei ehtinyt muuttaa väriään.

Ei kommentteja:

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista