tiistai 9. huhtikuuta 2013

Onko vaatekaappisi ylipainoinen?

Näin otsikoitiin maakuntalehdessä naapurikaupungissa pidettävä vaatteiden kierrätysen ja kestävän kehityksen tapahtumaviikko. Mietin jo osallistumista tapatumiin, mutta katsotaan ehdinkö. Loistava tapahtuma kirpputoreineen, muotinäytöksineen ja luentoineen "En hållbar och roligare garderob". Paikalliset muodin asiantuntijat esittelevät personallisia asuja, joista osa on hankittu  kirpputoreilta ja tuunattu kantajalleen sopivaksi. Tämä ei ole mikään uusi idea, mutta aina niin ajankohtainen. Tarkotushan on vähentää kaatopaikalle menevää vaatemäärää - kierrättää.

On itsellänikin tarpeellista pysähtyä miettimään, mihin kaikkia, vuosien mittaan hankittuja vaatteita ja asusteita tarvitsen. Tarvitsenko
- 32 käsilaukkua
- 6 röyhelöhuivia
- 22 silkkihuivia
- 9 villahuivia
Kyllä ja Ei!

Osan olen hankkinut matkoilta ja niihin liittyy jokin tarina taikka tunneside, siis haluan säilyttää - näin luulen. Mutta onneksi säilytystilat ovat rajalliset, niin tulee pakostakin tehtyä vähintään kaksi kertaa vuodessa vaateinventaariota ja karsintaa. Ja onneksi on kirpputorit, joihin voi viedä pestyt ja käyttökelpoiset vaatteet. En heitä vaatteita roskiin. Tänään vein kaksi isoa pussillista vaatteita Lähetystorille ja jatkoa seuraa.

Ylipainoinen vaatekaappi!



1 kommentti:

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ hih..täällä oli, mutta tyhjäsin just ja menen kirppismyyjäisiin niitä myymään. Mukavaa päivää!

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista