perjantai 1. maaliskuuta 2013

Maaliskuu

Kevät on täällä. Maaliskuu alkoi aurinkoisena, mutta kylmätuulisena. Meinasin mennä hiihtämään. Totesin kumminkin, että on liian liukas keli eikä olkapääni tykkää tasatyönnöstä. Niinpä tyydyin pieneen kävelylenkkiin. Huomasin että pajunkissat jo kohta puhkeavat - näin aikaisin. Sorsat parveilivat kaupunginsalmen rantamilla, pulleita ovat



Kaupunki on aloittanut kaupunginsalmen ruoppauksen parantaakseen virtausta ja nyt jo vesi virtasi vuolaana. Kelpaa sorsien uiskennella avovedessä.


Harmitusta aurinkoisena päivänä tuotti se, että sähköpostiini tulvii mainospostia ja kilpailuviestejä, vaikka olen kieltänyt ja peruuttanut postit. Pahaa aavistamatta vastasin yhteen viestiin, jossa kohteliaasti kerrottiin minun voittaneen iPadin. Piti vain ilmoittaa osoitetiedot. No hölmöä minulta!  Ensimmäisellä sivulla täytin osoitetietoni ja sitten tuli aina seuraava-painike. Ja kysymysten tulva - oletko kiinnostunut siitä ja tuosta ja tästä - haluatko ilmaisen näytteen - saammeko lähettää tarjouksen. Vastasin jokaikiseen, että en ole kiinnostunut enkä halua. Ja kun pääsin viimeiselle sivulle ja painoin valmis-näppäintä, niin ei aikaakaan kun postiini tulvi jos minkäkinlaista tarjousta. Vähät välittivät kielloistani. Mutta nyt olen taas kerran lähettänyt kiellot kaikille kilpailujen ja kyselyjen lähettäjille. Saas nähdä toimiiko.

Jos ei, niin poistan kumminkin viestit enkä edes avaa niitä.

Hauska viikonloppu tulossa. Askartelukerhomme matkaa Helsinkiin Kädentaito-messuille. Voi olla, että sieltä löytyy uusia ideoita!

1 kommentti:

arleena kirjoitti...

Minulle tulee myös roskapostia joka puolelta. Poistan ne avaamattomina.
Huomenna kl 7.38 lähdetään liikkeelle.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista