maanantai 4. maaliskuuta 2013

Kädentaitomessuilla

Askartelukerhomme oli viikonloppuretkellä Kädentaitomessuilla Helsingin Vanhassa Satamassa. Tarjonta oli tavanomainen; lankoja, valmiita asusteita ja vaatteita, nappeja, kiviä, koruja,  uusiomateriaaleista tehtyjä koriste- ja käyttöesineitä. Ideat jäivät muhimaan. Ensiksi ehkäpä valmistan mosaiikkipääsiäismunan, siihen ostin tarvikkeet. Pussillinen nahkapaloja odottaa myös tekijäänsä, niistä syntyy koruja ja nahkainen pääsiäismuna. Kuvat ilmestyvät tänne myöhemmin.

Hotelli Tornin aamiaisella oli ystävällinen palvelu ja hotellin aulaa koristi 80-vuotiaasta hotellista kertova kuvakollaasi.



Sunnuntaina oli tarkoitus mennä kirpputorille, mutta Valtteri oli suljettu jo joulukuussa, ja ne joihin olimme menossa avasivat ovensa vasta keskipäivän aikaan. Silloin oli jo suunnitelmissa käydä Galleria Forsblomissa katsomassa Hannu Väisäsen ja Adam Saksin näyttelyitä. Kauniita ja vaikuttavia teoksia molempien näyttelyissä.

Näkymä Yrjönkadulta, kauniita rakennuksia taidegalleriaa vastapäätä
Pulloillasoittaja lauantain auringonpaisteessa
Junamatkoille piti suunnitella helppoja käsitöitä. Kudoin kämmekkäät Novitan Puro-langasta, siksi ovat eriväriset. Paluumatkalla tein kudotun pannan ja korvalappujen päälliset. Nyt täytyy vain löytää ne "vanhanaikaiset" mustat korvalaput ja päällystän ne sitten noilla kutomillani.

Kämmekkäiden ohjeen löysin netistä ja korvalaput ovat oma "design"

1 kommentti:

arleena kirjoitti...

Kuulostaa antoisalta reissulta kaiken kaikkiaan.
Junamatkalla on aikaa ideoimiseen ja kutomiseen. Kaikki aika on otettava talteen sehän on kierrättämistä parhaimmillaan.
Ei jää hukka-aikoja. Eikä hukka-paloja.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista