sunnuntai 5. elokuuta 2012

Vanhasta uutta

Lähes kymmenen vuotta vanha terassin laudoitus oli parhaat päivänsä nähnyt. Painekyllästetty lauta oli jo harmaantunut ja oli aika uudistaa. Otimme laudoituksen kokonaan pois. Silloin huomasin, että laudat ovat melko hyväkuntoisia. Siispä  putsasimme laudat, tihensimme tukilaudoitusta ja ruuvasimme laudat toisinpäin paikoilleen. Kesälomalla ollut poikani toimi "remonttireiskana". Sen jälkeen vielä öljysin terassin ruskealla puuöljyllä. Ja hupsista... terassi näyttää hyvältä ja kelpaa minulle. Tässä oli tämänkertainen ekoteko - ei turhaan ostettu taas uutta.




Puutarhassa kurpitsojen satokausi alkamassa. Jostain syystä ne on poimittava melko pieninä - muuten alkavat mädäntyä päästä, etenkin vihreä lajike. Mistäköhän johtuu.


4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Terassistahan tuli kuin uusi! :)Sehän oli hyvä, että ei tarvinnut hankkia uusia lautoja.
Miten sinulla on tapana laittaa kesäkurpitsoja? syötkö raakana salaatissa, paistatko pannulla vai uunissa? vai jotenkin muuten?

annekatariina kirjoitti...

Käytän kesäkurpitsaa sekä raakana salaateissa että paistan rapeiksi pannulla, ensin "itketän" suolalla liian kosteuden pois.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Onpa todella kaunis terassi. Juu, kurpitsoissa olen huomannut samaa vaivaa täälläkin. Toivottavasti jotkut kasvavat suuremmiksikin.

pioni kirjoitti...

Tosi hyvä ekoteko ja terassi näyttää ihan uudelta.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista