torstai 16. toukokuuta 2013

Kukkasia sisälle

Heti aluksi täytyy sanoa, että tämä ei ole maksettu mainos enkä saa tästä taloudellista hyötyä.

Olin vain niin iloisesti yllättynyt, kuinka raikkaan ilmeen vanha tuttu kangaskauppani (Pala-Tupa) oli saanut. Nuori yrittäjä on aloittanut maaliskuussa ja hän palvelee yksin asiakkaita niin kangasmyynnissä kuin ompelupalvelussakin. Liikkeen valikoimiin kuuluvat niin sisustus- kuin asustekankaatkin. Ja ompelutyöt korjausopeluista valmiisiin asuihin, asusteisiin ja sisustustuotteisiin.

Aikaisemmin liikkeen ilme oli "tukkoinen", valtavasti kankaita pienessä tilassa ja nurkassa ompelupiste. Nyt kun seinät on maalattu valkoisiksi, väliseinä poistettu ja kankaat aseteltu sävysävyyn hyllyille, on ilme raikas, väljä ja siisti.  Ompelupiste on hyllyn takana ja siitä on näkyvyys liikkeeseen. Ja onpahan liikkeeseen saatu pieni piirustusnurkkaus pienille lapsiasiakkaille. Mainiota. Jatkan edelleen tämän liikkeen asiakkaana. Toivon menestystä nuorelle, ystävälliselle yrittäjälle.

Nyt minulla oli vuorossa kesäisten tyynyjen ostaminen, löysin raikkaan kukkakankaan. Ja valitsin jo pitsiboleroonkin materiaalin, käyn vielä viemässä haluamani mallin.



Ja johan kukkii ulkonakin, tätä ihanuutta saadaan ihailla pitkään, kun nuppuja aukeaa joka päivä.



3 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Minäkin olen huomioin tuon liikkeen ikkunan takaa, pitää poiketa.
Tulppaanit loistavat jo täydessä kukassa ja lisää on tulossa.

Tiina kirjoitti...

Kauniit tyynykankaat ja ihania tulppaaneja! Lämmintä viikonloppua! :)

aimarii kirjoitti...

Liikkeessä tapahtui siis onnistunut nuorennusleikkaus.
Kesäisen pirteä kanagas, sieviä myös tulppaanit.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista