torstai 5. tammikuuta 2012

Ketjureaktio

Minulla oli tänään varattuna kampaajalle aika, leikkautin vähän hiuksiani. Siinä ei sinällään ole mitään ihmeellistä. Muutaman euron kalliimpaahan se oli arvonlisäveronnousun myötä. Kampaajalle mennessäni päätin, että menempäs sen jälkeen passikuvaan, kun passista meinaa repeytyä infosivu. Sehän on pakko uusia, huomauttivat jo lentokentällä lokakuussa.

Valokuvaamoon ja passikuvaan. Käytän aina silmälaseja, mutta nehän pitikin ottaa pois passikuvaa varten. Siinä kuvia odotellessani kysäisin, onkos nyt alennusmyyntiaikaan hyviä kameratarjouksia. Myyjä kertoi, että kameroiden hinnat ovat tulleet huimasti alas ja nytkin heillä on Nikonista hyvä tajous - alle 200 euroa. Nikon Coolpix 16.0 Megapixeliä, 10X zoomilla. Se tuntui niin hyvältä tarjoukselta, että päätin ostaa kameran. Olinhan sitä toki miettinyt aikaisemmin. Kameran näyttö on myyjän mukaan arka rikkoutumiselle, siispä kunnon kotelo. Pakettiin.

Poliisilaitoksella ystävällinen virkailija kertoi, että kun passi voimassaoloaikanaan alkaa mennä rikki, on mahdollista saada ilmaiseksi uusi passi loppuajaksi. Elikkä minulla oli passin voimassaoloaikaa jäljellä vielä vuoteen 2014, siispä saan uuden siihen saakka veloituksetta. Hienoa! Piti vaan täyttää lomake, jossa kysyttiin, milloin olen huomannut passin repeytyneen. Enhän minä olisi muuten huomannut, mutta Slovakiaan mennessäni lentokenttävirkailija huomautti.

Paljon sain tänään aikaiseksi. Tosin hiihtolenkki siirtyi tältä päivältä huomiseksi. Alla muutama harjoituskuva uudella kamerallani.

Tänään meillä syötiin voissa paistettuja silakkapihvejä.

Jouluruusu kukkii vieläkin kauniisti.


Joulutähti sinnittelee niinienkelin vierellä.


2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Nyt minunkin pitää lähteä kamerakauppaan.
Hyviä kuvia sait heti harjoituskuvina aikaiseksi.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Nam, syötävän hyviä kuvia!

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista