keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Can Can ja muita käsitöitä

Ostin Can Can –lankaa yhden kerän ja tein siitä kaksi huivia. Käsityöliikkeessä kehoitettiin tekemään viidellä silmukalla. Vasta kun sain huivit valmiiksi lueskelin käsityöblogeja, ja huomasin, että siellä oli ohjeita kymmenellä silmukalla. Harmittaa vähän, mutta kelvannee tällä kertaa.




Kaustisella Marian Sopissa on loppuunmyynti, pakkohan oli käydä katsomassa, mitkä langat ovat puoleen hintaan. Ja löytyihän niitä, koko satsi 31 eurolla.  Suunnitelma on jo valmis. Punaisesta Karusellista (konepestävää merinovillaa) teen pikkutytöille sukkia ja lapasia, valkoisesta Ribboo nauhalangasta (10 kerää) itselleni pitsineuleen, sinisestä mohairista jonkun huivin ja harmaasta villalangasta töppösiä.



Saisinpa nämä keskeneräisetkin valmiiksi. Innostuin pikku-maton tekoon Strömsön tapaan, ja villatakin teelmä on ollut pari kuukautta työn alla. Strömsössä tehtiin pannunalusia tuolla koukkutekniikalla, ja se vaikutti niin yksinkertaiselta. Sitä se ei totisesti ole ainakaan näillä matonkuteilla. Ehkä nämä työt valmistuvat joskus.


1 kommentti:

arleena kirjoitti...

Sinulla on lankaa ja kutomista pitkäksi aikaa.
Minusta tuntuu, että olen tainut unohtaa kutomisen. Toisaalta voin olla jo liian kärsimätön enkä jaksaisi odottaa valmista.
Paitsi jos on can can lankaa, näytti kuin siitä olisi helppo saada nopeasti valmista.

Menin ja ostin Lexingtonin villapuseron alesta tänään.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista