perjantai 24. kesäkuuta 2011

Lipstikkakeitto

Lipstikka on kasvanut jo pensaaksi. Pakko on ”karsia” sitä, että vieressä kasvaville maa-artisokille tulee paremmin tilaa.






















Olen pariin otteeseen kuivattanut ja tehnyt lipstikkasuolaa. Nyt päätin juhannuksen kunniaksi tehdä alkuruoaksi lipstikkakeittoa:

3 dl lipstikan lehtiä silputtuna
2 sipulia
öljyä
nämä kuullotin kattilassa, lisäsin puoli litraa vettä ja mustapippuria, annoin kiehua tunnin.
100 g Aurajuustoa
2 dl ruokakermaa
ripaus suolaa
Soseutin sauvasekottimella ja lisäsin lopuksi vähän maizena-suurusta.



Keitto on hyvää
















Rauhallista ja rentouttavaa Juhannusta kaikille!

1 kommentti:

arleena kirjoitti...

Mukavaa keskikesän juhlaa sinne kaikille.
Pitää kokeilla tuota keittoa, kunhan lipstikka vielä vähän kasvaa.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista