tiistai 22. maaliskuuta 2011

Hiihtolenkiltä kevätsiivoukseen

Tänään oli tehokas päivä. Ensimmäiseksi kaikki irroitettavat tekstiilit ulos tuulettumaan. Aurinko jo vähän paistoi kun lähdin hiihtolenkille ennen kahdeksaa. Yön pakkasen jälkeen latu oli vielä hieman jäässä. Parempaa hiihtokeliä on vaikea kuvitella, jos ei lasketa mukaan ladulle varisseita havuja; hanki kimalsi, talitintit hyppivät viserrellen puissa, orava loikki ladun yli, muutama jo minuakin aikaisemmin lähtenyt hiihtäjä tuli vastaan. Reilun kymmenen kilometrin lenkillä tuntui kuin olisi ollut Lapin kairoilla – puuttui vain tunturit ja kuukkelit.

Hiihtolenkin jälkeen pistin hihat heilumaan ja sain kevätsiivoukseni tehdyksi. Nyt voin nauttia muutamasta lomapäivästä  - pientä järjestelyä vielä.

Amppeli on toistaiseksi seinällä

Piristystä  tulppaaneilla









Remontin jälkeen olen hyvin tyytyväinen uusiin kattolistoihin. Vaikkakin uudetkin listat ovat melko kapeat, ovat ne aivan toista maata kolmekymmentä vuotta vanhojen rimojen rinnalla. Listat on kiinnitetty taidokkaasti, siitä kiitos remonttimiehelle.




Taulujen kiinnittäminen on aina se haastavin puoli, täytyy vaan vaihtaa taulujen paikkoja, jos silmä ei totu uuteen järjestykseen. Totesin taas kerran, että tavaraa on aivan liikaa. Nyt ei kaikelle löytynyt paikkaa. Luulenpa, että kirpputori kutsuu muutamia esineitä.

Elefantille löytyi paikka uudistetussa olohuoneessa










2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Rehevä posliinikukka, vai onko se posliinikukka. Pitäisi vanhojen muistojen verestämiseksi istuttaa sellainen meillekin.
Mukavalta kuulostaa, kohta kaikki paikoillaan.

annekatariina kirjoitti...

On posliinikukka, en tosin ole saanut sitä vielä kukkimaan.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista