lauantai 26. helmikuuta 2011

Isoäidin neliö

Luin paikallislehdestä jutun käsityörekasta, joka oli vieraillut Kokkolassa. Jutussa kerrottiin naisjoukosta, joka oli tekemässä isoäidin neliöistä peittoja. Harmi että missasin tuon käsityötapahtuman. En ole nimittäin koskaan virkannut näitä neliöitä. Mutta jutusta innostuneena aloin etsiä netistä ohjetta ja löysinkin Novitan sivuilta ohjeet. Nyt minulla on kasa neliöitä valmiina – ei aivan riittävästi torkkupeittoon, mutta kuitenkin. Pari vuotta sitten ostin huutokaupasta käsityökorin, joka oli täynnä erilaisia villalankoja. Nyt näille langoille löytyi käyttöä, kun pääsivät isoäidin neliöihin.

Mietinkin voisinko tehdä neliöistä laukun, ehkäpä. Varmaan virkkaan vielä lisää neliöitä myös torkkupeittoa varten. Hauskaa puuhaa. Toivottavasti virkkausintoni ei lopahda, onhan tämä myös erinomainen matkakäsityö - helppo tehdä ja kevyt kantaa.

Keskeneräisiä käsitöitä on muitakin kaapissa. Esimerkiksi tämä ristipistoliina odottaa vielä reunojen ompelua. Yritän saada sen valmiiksi pääsiäiseen mennessä.

Ei kommentteja:

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista