tiistai 1. maaliskuuta 2016

Kevättä ja luomisen tuskaa

Maaliskuu maata näyttää....onneksi viime viikolla satoi runsaasti lunta ja hiihtoladut ovat mitä parhaimmat. Kelpaa hihdellä, kun aurinko paistaa ja auringon säteet kimaltavat lumen pinnalla. Hiljainen metsä, vain jänöjussien ja lintujen jäljet lumessa. Jossain visertää lintu...


Päätin opetella kutomaan konttineuletta. Monta ohjetta etsin googlaamalla ja kokeilin, purkasin ja taas aloitin uudestaan. Onnistuin vasta, kun löysin Novitan mallin mustavalkoisista sukista. Minulla sattui olemaan vihreä ja sininen seiskaveikka, ja tällaiset niistä sitten tulee. Huomasin heti alkuunsa, että tulee miesten kokoa. Mutta kun pääsin hyvin alkuun en viitsinyt enää purkaa. Tässä ruudut tehdään viidellä silmukalla, vihreä aloittaen oikein ja sininen nurin. Aika hauskaa tämä on ja teen seuraavaksi hieman pienempää kokoa. Kun opin tekniikan, niin sujuuhan tämä.



Chilipaprikat olen koulinut ja nyt ne jatkavat kasvuaan. Viime kesänä kasvattamistani ja kuivattamistani chileistä otin siemenet. Melkoisen tulista chiliä, mutta pidän siitä - tulee hyvä mauste liharuokiin. Viime keväästä viisastuneena en kylvä vielä moneen viikkoon muita yrttejä - ehtivät myöhemminkin.



1 kommentti:

Aurinkokujalla kirjoitti...

Kivat sukat tulee. On niin hauskaa kun saa istuttaa kaikkea ja suunnitella puutarhaa, vaikka on niin paljon lunta maassa. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin hauskaa jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista