keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Tuunausta ja näyttelyitä

Eilen aloitin kuormalavojen tuunauksen terassin sohvaksi. Tosin en päässyt asiassa paljonkaan eteenpäin, Vasta pohjamaali on sivelty kuormalavoihin. Mutta tästä se alkaa. Kuormalavat vol. 1.


Sutimisen jälkeen lähdin Kaustiselle ja Veteliin taidenäyttelyihin. Kaustisella on mielenkiintoinen kokoelma Tapio Wirkkalan posliinia Rosenthalille. Joitakin tuttuja esineitä vuosikymmenten takaa, kaunis näyttely käyttö- ja koriste-esneitä."Tapio Wirkkalan suunnitteleman Rosenthal-esineistön pitkä tie Kaustiselle alkoi keväällä 2014. Toimitusjohtaja Pekka Brummer Laitilasta oli tuolloin sattumoisin yhteydessä Kaustiselle lehdistöneuvos Pekka Kivelään, joka kertoi Kaustisen Kulttuuri Oy:ssä syntyneestä ajatuksesta juhlistaa vuonna 2015 Tapio Wirkkalan syntymän satavuotisjuhlia."

Näyttelyyn voit tehdä kurkistuksen myös Kaustisen Kulttuuri Oy:n nettisivuilta.

Yksi lemppareistani Wirkkalan näyttelyssä, vitriinin lasi heijastaa.
 

Taiteilija Juhani Palmun töitä oli esillä myös Kansantaiteenkeskuksessa, perinteistä ja vähän uuttakin Palmua.Vetelin Taidekartanossa on lähinnä harrastelijataiteilijoiden töitä esillä, mutta myös muutaman ammattilaisen. Kannattaa poiketa sielläkin, jos osuu matkan varrelle.  Vaphat Färit -näyttely

Ja taidepläjäyksen jälkeen suunnistusta Perhonjokilaakson iltarasteilla. Rastit löytyivät ja hiki tuli.

Ja pihassa kukkii pionit ja unikot:

 

Ei kommentteja:

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista