maanantai 9. helmikuuta 2015

Jämälankaprojektia

Olen pystynyt välttämään kaikki lankojen alennusmyyntihoukutukset tänä vuonna. Ostolakko edelleen voimassa. Vielä riittää jämälankoja sukkiin ja lapasiin. Viikonloppuna valmistui yhdet sukat. Jämälangoista tai ei, tuli ostettua täydet vyyhdit lankaa, eikä se kulunut yksiin sukkiin. Tuli toiset ja vielä tulee ehkä pikkusukat. Roosanauha-vihkosen muunneltu malli, koko 38.



Toinen valmistunut työ on hamonen, jonka tein Novitan kevät 2013 siksak-hameen ohjetta mukaillen.  Vaati vähän muuntelua, kun minulla oli jäljellä bambulankaa. Ompelin kuminauhan vyötäröresorin sisälle ja myöskin vuorikankaan lisäsin. (Peilin kautta otettu kuva)



Viikonlopun myrskyn jälkeen pihlajan marjoja on maassa runsaasti, vaikka pikkulintuja lensi parvina puuhun - ei niille varmaan enää kelpaa nuo talven marjat. Ja kun talipallojakin oli saatavilla. Yritin ikkunan läpi ottaa kuvaa linnuista, mutta heikosti näkyvät kuvassa. Yritin olla säikyttämättä.




2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Hame on sievä. Sinulta käy tuo kutominen näpsäkästi. Syntyisi myös persoonallinen koristetyynypäällinenkin tuolla siksak-kuviolla.

aimarii kirjoitti...

Tuollai kai pitäisi itselläkin alkaa hyödyntää jämälangat. Mulle tulee vain stoppi joka vuosi jossain vaiheessa neuleiden kanssa.
Miten paljon osaat käyttää neulemekkoa?
Kaunis on ja arvokas, kun on itsesi tekemä.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista