Fetapasteijat (annoksesta tuli 30 pasteijaa)
Taikina:
200 g tuorejuustoa, käytin Philadelphian valkosipuli-yrttijuustoa200 g voita
4 dl vehnäjauhoja (ohjeessa käytettiin gluteenittomia)
1/2 dl tattarijauhoja
2 tl leivinjauhetta
Aineet sekoitetaan keskenään ja annetaan taikinan tekeytyä jääkaapissa puoli tuntia.
Täyte:
100 g fetajuustoa1/2 paprikaa (minulla oli oranssi)
1 tl oreganoa
1 valkosipulin kynsi
6 etikkasäilöttyä pihlajanmarjaa /pihlajamarjakapriksia
(ohjeessa oli 6 mustaa oliivia)
Pilkotaan täytteen ainekset pieniksi.
Kaulitaan takikina ja otetaan pyöreitä kakkusia, täytettä keskelle ja taitetaan pasteijat yhteen. Voidellaan kananmunalla ja ripotellaan päälle sesaminsiemeniä. Paisto 200 asteessa 12 minuuttia.
Näiden maku on todella hyvä, luulen että teen näitä toistekin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti