torstai 15. tammikuuta 2015

Oma mysli - paras mysli

Omatekemää on hauska kehua, kun ei ole mitään vertailukohdetta vieressä. Mutta kyllä siitä myslistä tuli hyvää.

Laitoin puhtaalle pannulle

noin 2 dl kaurahiutaleita
kourallinen kurpitsansiemeniä
kourallinen auringonkukansiemeniä
kourallinen rusinoita
hiukan pellavansiemeniä
pari ruokalusikallista omatekoista kuusenkerkkäsiirappia

annoin paahtua pannulla viitisen minuuttia, vähän liikuttelin välillä. Tämä seos leivinpaperille jäähtymään, murskasin vähän leikkuuveitsellä  ja purkkiin. Nautitaan maustamattoman jugurtin kanssa aamiaisella.



Yrtin kuvata vakaalla kädellä, mutta en saanut onnistumaan. Liekö syynä tämä hämärä päivä, aurinkoa ei näkyvissä.

1 kommentti:

pappilanmummo kirjoitti...

Miten herkullisen kuuloista - kokeilua voisin tehdä hunajan kanssa - kuusenherkkäsiirappiahan ei ole.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista