Omatekemää on hauska kehua, kun ei ole mitään vertailukohdetta vieressä. Mutta kyllä siitä myslistä tuli hyvää.
Laitoin puhtaalle pannulle
noin 2 dl kaurahiutaleita
kourallinen kurpitsansiemeniä
kourallinen auringonkukansiemeniä
kourallinen rusinoita
hiukan pellavansiemeniä
pari ruokalusikallista omatekoista kuusenkerkkäsiirappia
annoin paahtua pannulla viitisen minuuttia, vähän liikuttelin välillä. Tämä seos leivinpaperille jäähtymään, murskasin vähän leikkuuveitsellä ja purkkiin. Nautitaan maustamattoman jugurtin kanssa aamiaisella.
Yrtin kuvata vakaalla kädellä, mutta en saanut onnistumaan. Liekö syynä tämä hämärä päivä, aurinkoa ei näkyvissä.
1 kommentti:
Miten herkullisen kuuloista - kokeilua voisin tehdä hunajan kanssa - kuusenherkkäsiirappiahan ei ole.
Lähetä kommentti