torstai 2. lokakuuta 2014

Puutarhassa

Tänään oli taas vuorossa eläkeläisten kuukausitapaaminen ja lounas. Samalla reissulla jatkoimme matkaa Sundin puutarhaan. Ja voi kuinka kauniita tuotteita siellä on esillä; on kukkia, asetelmia, sisustustuotteita, ruukkuja, lyhtyjä ynnä muuta kaikkea kaunista kotiin ja puutarhaan Syksy oli tullut puutarhamyymäläänkin..

Olin jo päättänyt etten osta lainkaan kukkasipuleita ulos, vaan odotan mitä tuleman pitää ensi keväänä. Josko vanhat sipulit vielä nousisivat ylös. Mutta Sundilla oli tarjouksessa kukkasipulit ja ostin 20 tulppaania. Vähän eri värisiä, mitä minulla nyt on maassa.Puutarhamyymälän  asetelmia


Tästä pöytäryhmästä kiinnostuin. Jäin harkitsemaan ostamista. Nyt saisi 20 prosentin alennuksella, mutta hintaa tulee vieläkin noin 250 euroa. Pistää miettimään.


Tuonne puutarhamyymälään täytyy palata vielä syksyn mittaan. Käyn ainakin fiilistelemässä, siitä tulee hyvälle mielelle.

4 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Olipa kauniita asetelmia

Päärynäpuun varjossa kirjoitti...

Hei ! Löysin blogiisi Tinan blogin kautta ja liityin lukijaksi. Kiva lueskella lähitienoon puutarha-bloggaajan juttuja, kun kaikki seuraamani blogit ovat etelämpänä tai sitten paljon pohjoisemmassa.
t. vaasalainen puutarhabloggaaja

annekatariina kirjoitti...

Hei Eija, kiitos kiinnostuksestasi, käyn kurkkaamassa myös blogisi puolelle.

aimarii kirjoitti...

Kiva noita onkin fiilistellä.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista