keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Tammikuun lupauksia

Tai ei tätä voi lupaukseksi sanoa. Olen hiljaisesti päättänyt, että tammikuu on "en osta mitään" -kuukausi  - paitsi tietysti ruokaa ja välttämättömiä hygieniatuotteita. Melkein olen onnistunut. Viime viikonlopun junamatkoille piti kehittää neulontajuttuja. Lapasiin oli lankaa varastossa, mutta puuttui isot sukkapuikot. Siis oli pakko ostaa kahdeksannumeron puikot. Ja kun nuo lovikkaat tulivat jo menomatkalla valmiiksi, täytyi ostaa sukkalankaa ja sukkapuikot paluumatkaa ajatellen. Annan itselleni anteeksi nämä tarpeelliset ostokset.

Ja olihan Espoossa aivan äärettömän kylmä sää. Siksi jouduin ostamaan legginsit, jotta pystyin lähtemään koiran kanssa lenkille. Tämäkin ostos menee tarpeellisen piikkiin, koska lähdin matkaan ilman pitkiksiä.

Lovikkaista puuttuvat vielä rannesomisteet ja
 sukatkin valmistuvan viikonloppuna.

Vähän enemmän suunnitelmallisuutta niin olisin välttänyt jopa nämä ostokset, paitsi kahdeksannumeron puikot, joita minulla ei ollut aikaisemmin. Nuo huovutettavasta langasta kutomani lapaset/lovikkaat ovat hyvin lämpimät!

Lupaukseni, kokeiluni jatkuu....

2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

En luvannut olla ostamatta mitään ja nyt muistelen, että en todellakaan ole ostanut mitään. Paitsi tänään ostin pyörällisen ostoskärrykassin. Nyt ei tarvita joka kerta autoa kauppareissulle, jaksan vetää tavarat kärryllä kotiin. Toivottavasti pyörät kestää.
Tosin olen suunnitellut liitu-magneettitaulua tärkeitä muistettavia viestejä varten.
Tänään keksin, että tehdäänkin se itse, pitäisi mennä puuosastoille katsomaan saisiko mdf-palasia.

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ Aina aika-ajoin on hyvä juttu miettiä noita ostamisjuttuja. Minäkin yritän...♥

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista