lauantai 29. syyskuuta 2012

Valokranssi

Olen jokin aika sitten ostanut löytölaarista paperinaruja. Ostettaessa tämä kranssiin käyttämäni oli valkoisempaa, on vähän rusehtunut. Mutta ei haittaa. Kudoin 12 numeron puikoilla ja 60 silmukalla aina oikein neulella suorakaiteen, jonka ompelin sivuista yhteen.


Rullasin 25 cm halkaisijaltaaan olevan renkaan ja led-valot sisään. Ompelin vähän narulla pyörylää kiinni. Ja siinä se on koristamassa syyspimeinä iltoina.



Tämä oli ensimmäinen tekemäni kranssi, ja siksi piti etsiä ohjeita. Ohjeita löytyi netistä useampiakin mm. Kauhavan Kangasaitalla on hyvät ohjeet.

5 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Neliöstähän tuli kaunis pyöreä. En osaa ratkaista miten, mutta hyvältä näyttää.
Tuonne sisään voi etsiä ledvalot, niin sopisi ovikoristeeksi.

annekatariina kirjoitti...

Kudotun suorakaiteen ompelin lyhyemmistä reunoista yhteen, niin siitähän tuli tuubi, jonka rullasin metallivanteen ympärille. Ledit ovat kranssin sisällä.

Unknown kirjoitti...

Hei!

Kiitos ideasta! :) Kaunis kranssi kun sisällä on valot. Minullakin on samantapaisia kransseja "jemmassa", taidanpa ostaa niihin valot ja kiinnittää vaikkapa oveen piristämään syksyä :))

Anonyymi kirjoitti...

Ihana idea, pitääkin kokeilla :)En vaan ymmärrä kuinka tuo neulottu palanen kieritetään renkaan ympärille?!?!

annekatariina kirjoitti...

Anonyymille: kun olet kutonut suorakaiteen ja ompelet sen "ympyräksi", siis lyhyet päät yhteen, laita rengas kudotun ympärille ja siitä vaan rullaat. Selviää kun olet kutonut.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista