lauantai 18. lokakuuta 2014

Aikaansaannokset vähissä

Ainakin mitä tulee tämän blogin päivittämiseen. Aika kuluu kuin siivillä, on koiran ulkoiluttamista, tulevan festivaalin järjestelyjä, orkesteriyhdistyksen tehtäviä, suunnistusta, matkan suunnittelua ja ties vaikka mitä. Syksy on ollut kuitenkin mieluisaa aikaa, ulkoilusäät mitä parhaimmat. Katsotaan mitä vielä syksy tuo tullessaan.

Olen saanut valmiiksi ensimmäisen harjoituskappaleen tölkkiklipsulaukusta. Tämä on pieni iltalaukku ilman vuoria. Mietin vielä pitäisikö laittaa vuori. Mutta tekele tuntuu melko napakalta, vielä vaatii vähän muotoilua ja hihna puuttuu. Sitä en ole vielä päättänyt, millainen kantohihna tähän tulee.



Sulkijakin puuttu, mutta toteutus on vielä hakusessa. Pysyy hyvin kuosissaan ilman sulkijaakin.

Näiden klipsujen virkkaaminen ei kovin helppoa hommaa ole, ainakaan minulle. Ja niiden klipsujen viimeistely virkkauskuntoon vaati monta päivää/iltaa. Ehkäpä seuraava on jo hieman näyttävämpi. Tämä klipsuvirkkaus ei minulla jää tähän yhteen kokeiluun. Materiaalia on vielä jäljellä.

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Onko sulla joku ohje tuohon laukkuun? Mäkin olen keräillyt noita klipsuja ja jotain laukkua niistä ajattelin tehdä...

annekatariina kirjoitti...

Tiina, ostin kirjan Tölkkidesign, löytyy varmaan myös kirjastoista. Vähän sovelsin seillä olleita ohjeita, mutta tekniikat oppii kirjasta.

aimarii kirjoitti...

Minä silmäilin kerran tuota Tölkkidesign-kirjaa. Jäi hankkimatta, kun mietin, mistä niitä klipsuja?
Oletko itse keräillyt klipsut vai ostanut pussikaupalla niitä?

arleena kirjoitti...

Hyvähän laukusta tuli. Minulta ei vain onnistuisi.
.

annekatariina kirjoitti...

Saan klipsuja sukulaisilta ja tutuilta. Kestää kerääminen, mutta pikkuhiljaa niitä kertyy. Meidän perheessä ei juoda lainkaan noita juomia, joiden tölkeistä saisi klipsut.

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista