perjantai 12. syyskuuta 2014

Keskeneräisiä

Mikähän siinä on, ettei tahdo tulla valmista. Ei sitten millään. On kaikenlaista näin syksyllä; suunnistusmaastot kutsuvat, sieniretkillä pitää käydä, marjoja poimia, puutarhaa laittaa syyskuntoon jne. Selityksiä kaikki. Monta asiaa on kesken, toivottavasti valmistuu joskus. Viime viikonlopun junamatkoilla kudoin sukat melkein valmiiksi. valmistuivat tänään. Siis jotain on valmiina.


Olen kohta saamassa tölkkiklipsuja laatikollisen (meidän perheessä ei juoda virvoitusjuomia) ja klipsutyö odottaa. Olen netistä hakenut ohjeita ja tänään menin kirjastoon lainaamaan kirjaa. Mutta ei sitä tietenkään siellä ollut. Niinpä astelin kirjakauppaan ja ostin kirjan Tölkkidesign. Tässä kirjassa on muutakin kuin laukkuohjeita, kauniita koruja tehty klipsuista. Täytyy pyytää sukulaisia ja ystäviä keräämään klipsuja, jotta saan toteutettua noita kirjassa kuvattuja ohjeita.

Näillä voi jo harjoitella

Hyvä kirja, paljon ohjeita ja klipsujen virkkaustekniikoita
 Kahvipussikori on kovasti myös kesken. Materiaalit ovat valmiina, mutta kun ei tule valmista. Ehkäpä kohta. Tässä olen hakapunonnalla aloittanut korin tekemistä ja vain yksi kerros puuttuu....


Muitakin keskeneräisiä käsitöitä on tuossa  odottamassa. Kaikki aikanaan.


Muistan, että nyt on hävikkiviikko ja sen vuoksi olen pyrkinyt valmistamaan tämän viikon ateriat niin, ettei ole tullut poisheitettävää.

Ei kommentteja:

Sivun näyttöjä yhteensä

Hae tästä blogista